Grobari, nema predaje, idemo do kraja! Novogodišnje želje Aleksandra Filipovića! (GALERIJA)

29.12.2022

16:53

0

Autor: G. F.

Defanzivac crno-belih razmišlja o trci sa večitim rivalom i evropskom duelu sa Šerifom

Grobari, nema predaje, idemo do kraja! Novogodišnje želje Aleksandra Filipovića! (GALERIJA)
Aleksandar Filipović - Copyright MN Press

Predstavio je FK Partizan kalendar za 2023. godinu, a 24sedam je iskoristio u priliku i u onako svečarskoj atmosferi porazgovarao sa defanzivcem Aleksandrom Filipovićem.

Momak koji ove godine nije baš imao sreće sa povredama sada ima dobre vesti za navijače.

- Da, da, da, sve je OK. Nekako se tako namestilo da mi se desi povreda za povredom. Za vreme ove pauze je sve zalečeno, treniram maksimalno i sve je u redu - rekao nam je Filipović, pa zatim analizirao godinu na izmaku:

- Sigurno je da donekle možemo biti zadovoljni jer smo u Ligi konferencija napravili dobar rezultat. Prošli smo veoma tešku grupu i sigurno da sada imamo ekipu koja je, mogu da kažem, i slabija od Nice i Kelna.

Tu je, naravno, i želja za sledeću godinu.

- Želja bi bila da prođemo Šerif i da se plasiramo što dalje u Ligi konferencija. Što se tiče prvenstva naravno da je moglo mnogo bolje. Ipak zaostajemo dosta sa Crvenom zvezdom, ali se nećemo predati. Borićemo se do kraja, možemo sigurno da ih stignemo. Imamo kvalitetan tim, dobru ekipu.

Kažeš da je Šerif lakši protivnik od Nice i Kelna, a ispalo je da s te se u grupi više mučili sa "lakšim" protivnikom. Da li je to dobra škola?

- Nekako nas je Slovacko mnogo namučilo, ali je najbitnije da smo prošli grupu. Svaka utakmica na svoj način je teška i videćemo šta će biti. Sad su pripreme, a najbitnije je da se dobro pripremimo i budemo fizički spremni. Kad dođe vreme za Šerif, analiziraćemo ih i na najbolji mogući način se pripremiti za te utakmice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike