Mesi nije najbolji svih vremena! Mnogi se neće složiti sa rečima velikog trenera

29.12.2022

23:44

0

Autor: 24sedam

Trofejni stručnjak na klupi Reala tvrdi da svaka epoha ima sjajne igrače

Mesi nije najbolji svih vremena! Mnogi se neće složiti sa rečima velikog trenera
Lionel Mesi - Copyright Tanjug/AP

Trener Reala Karlo Anćeloti smatra da Argentinac Lionel Mesi nije najbolji igrač u istoriji fudbala, prenose španski mediji.

Mesi je sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Znam da u Karimu Benzemi imam maksimalnog motivisanog igrača i uveren sam da će nam u nastavku sezone doneti dosta toga dobrog. Nije pošteno reći da je Mesi najbolji igrač u istoriji fudbala, jer svaki period ima sjajne igrače. Ja svakako treniram "Zlatnu loptu" (Benzemu) - rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare u Madridu.

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
 

Italijanski stručnjak je najavio meč sa Valjadolidom, u okviru 15. kola španske Primere.

- Kreće maraton u okviru koga ćemo se u naredna tri meseca boriti za pet trofeja: Primeru, Kup kralja, Ligu šampiona, španski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Nema više odmora, jer do 19. februara igramo svaka tri dana. Svi fudbaleri su nam se vratili posle SP u Kataru - dodao je trofejni trener.

On je istakao da su svi igrači u dobrom stanju, ali je dodao da Luka Modrić, Eduardo Kamavinga i Aurelijan Čuameni neće igrati protiv Valjadolida.

Uspeli smo da vratimo Benzemu, koji je za nas izuzetno važan. Svi koji su bili na odmoru vratili su se u dobrom stanju, ali daću prednost onima koji su bila sa nama tokom Mundijala", kazao je italijanski stručnjak.

On je rekao da nije dobio ponudu da bude selektor Brazila.

- Nisu me zvali, ali mi prija kada vidim da su zainteresovani. Moja situacija je jasna. Ja sam trener Reala i nikada ne bih prekinuo saradnju sa ovim klubom - rekao je Anćeloti.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike