Evo šanse za Srbina! Tijago je teže povređen, propustiće najmanje 6 utakmica!

10.08.2022

15:17

0

Autor: 24sedam

Pre Alkantare iz veznog reda "ispali" Kurtis Džons, Aleks Okslejd Čemebrlejn i Nabi Keita

Evo šanse za Srbina! Tijago je teže povređen, propustiće najmanje 6 utakmica!
2021-11-24_174616 - Copyright Profimedia

Kažu da "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane", kao i da se "ne treba radovati tuđoj nesreći", ali poslednja dešavanja u Liveprulu govore da bi iz cele priče kao "dobitnik" mogao da izađe mladi srpski internacionalac Stefan Bajčetić.

Menadžer kluba sa Enfilda Jirgen Klop našao se u velikim problemima zbog sve veće liste povređenih i bolesnih fudbalera iz veznog reda.

Posle Kurtisa Džonsa, Aleksa Okslejd-Čemberlejna, te Nabija Keite koji je zbog bolesti propustio duel sa Fulamom, ispostavilo se da je i povreda Tijaga Alkantare teže prirode.

Njega očekuje pauza od najmanje šest nedelja zbog povrede tetive koju je zaradio u meču prvog kola Premijer lige. To znači da sigurno neće biti u timu za duele sa Kristal Palasom, Mančester junajtedom, Bornmutom, Njukaslom, Evertonom i Vulverhemptonom.

Ovo bi svakako moglo da znači da će Bajčetić biti u rotaciji, a verovatno i dobiti priliku da zaigra na velikoj sceni Premijer lige. Prednost će sasvim sigurno imati Džordan Henderson, Fabinjo i verovatno domaći igrač Harvi Eliot.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike