Saudijci će učiniti Ronalda većim od Mesija po jednom detalju!

22.12.2022

09:09

0

Autor: 24sedam

Portugalska zvezda će uskoro ozvaničiti saradju sa klubom iz Saudijske Arabije, tvrdi španska Marka

Saudijci će učiniti Ronalda većim od Mesija po jednom detalju!
Ronaldo i Mesi - Copyright Profimedia

Španska Marka ostaje pri ranije objavljenoj informaciji da će Kristijano Ronaldo uskoro potpisati ugovor sa Al Nasrom u kome će biti uključene i njegove obaveze u kandidaturi Saudijske Arabije za Mundijal 2030 koji bi ova zemlja organizovala zajedno sa Grčkom i Egiptom.   

Putovanje 37-godišnjeg napadača u Saudijsku Arabiju, verovatno će staviti tačku na ovu priču po kojoj će Portugalcu biti isplaćeno čak 200.000.000 evra godišnje! Nije dovoljno jasno šta će biti njegove obaveze prema Al Nasru, ali je procurilo da će ugovor trajati do 2030. godine.

Saudijci nude ugovor koji će zadržati Ronalda u svlačionici kluba do leta 2025. Posle toga njegove obaveze će biti vezane za kandidaturu i organizaciju Mundijala 2030, koji će prema spekulacijama FIFA da poveri Saudijskoj Arabiji, Egiptu i Grčkoj. Honorar za ulogu ambasadora Mundijala nije uključen u 500.000.000 koje će dobiti kao fudbaler i biće ekstra.

Ronaldo je prema Marki tražio od Saudijaca dve nedelje kako bi dao vremena drugim klubovima da mu upute bolji predlog. Kako se to nije desilo do danas, sve je izvesnije potpisivanje jednog od najvećih ugovora u istoriji sporta.

Biće to jedan detalj po kome će Ronaldo ostati u navijačkim prepucavanjima veći od Lea Mesija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike