Kristijano je očajan, po svaku cenu želi da ostane u Evropi: Da, nudili su ga čak i nama!

21.12.2022

19:23

0

Autor: A. Š.

Predsednik Ajntrahta ima osećaj da je portugalski superstar ponuđen svim učesnicima Lige šampiona

Kristijano je očajan, po svaku cenu želi da ostane u Evropi: Da, nudili su ga čak i nama!
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP/Thanassis Stavrakis

Agonija u kojoj se Kristijano Ronaldo nalazio prošlog leta traje i šest meseci kasnije. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je slobodan igrač, ali superagent Žorž Mendeš prolazi kroz Tantalove muke kako bi svom najvećem klijentu pronašao odgovarajući angažman.

Iako se, posle ispadanja Portugala sa Mundijala u Kataru, pojavila informacija da se Ronaldo seli u Saudijsku Arabiju, iako se njegov potpis za Al Nasr predstavljao kao gotova stvar, deluje da se Kristijanu ne ide iz Evrope.

Kod portugalskog superstara zov novca ne bi trebalo da igra presudnu ulogu. U dosadašnjoj karijeri zaradio ga je dovoljno da će verovatno i njegovi dalji potomci moći lagodno da žive, a i te kako je svestan da bi odlazak van granica Evrope značio i kraj njegovog takmičarskog bavljenja fudbalom.

Rođeni pobednik sa tim očigledno ne može tek tako da se pomiri, zbog čega i dalje očajnički pokušava da pronađe klub u kojem bi mogao da nastavi takmičenje u Ligi šampiona i nadmetanje sa najvećim rivalom Leom Mesijem.

- Imam osećaj da je Ronaldo ponuđen svim klubovima Lige šampiona – kazao je predsednik Ajntrahta Aksel Helman za nemačke medije, pa na pitanje „I vama?“ dao pomalo šokantan odgovor:

- Da! Čak su ga i nama nudili!

Ipak, deluje da u ovom trenutku nema kluba koji je spreman da se upusti u avanturu sa fudbalerom koji je jedan od sportskih sinonima za prve dve decenije 21. veka. Nema dileme da je i sam Ronaldo kriv zbog situacije u kojoj se našao, s obzirom na način na koji je, prvo pokušavao, a potom i napustio Mančester junajted.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike