Niko kao Mihajlović, ni Maradona, ni Mesi! Argentinac dobro pamti Sinišine slobodnjake!

21.12.2022

14:49

0

Autor: 24sedam

Nekoliko godina su bili saigrači, u Sampdoriji, Laciju i Interu

Niko kao Mihajlović, ni Maradona, ni Mesi! Argentinac dobro pamti Sinišine slobodnjake!
Siniša Mihajlović - Copyright MN Press

O pokojnom Siniši Mihajloviću u proteklih nekoliko dana pričalo je mnogo ljudi, a to je učinio i Huan Sebastijan Veron. Argentinac ga je baš dobro upoznao pošto su proveli četiri sezone kao saigrači, prvo u Sampdoriji, pa u Laciju, a onda i u Interu.

- Kada sam došao u Sampdoriju (1996. godine), mnogo sam naučio od njega. Mnogo sam tužan, ali želim da ga pamtim sa osmehom. Uvek je bio stariji brat za mene.

Nikada se nismo posvađali, uvek sam ga sledio. Ali kada smo zajedno bili na terenu, slobodni udarci su bili samo njegovi - kazao je Veron koji je kao i Mihajlović bio odličan izvođač slobodnih udaraca.

Ali ipak, Srbin je za njega bez premca.

- Ostajali smo zajedno posle treninga da vežbamo. Takmičili smo se. Bio sam dobar, ali on je bio odličan. Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, izvanrednim šuterima, međutim Siniša je bio bolji od njih. Apsolutno najbolji! Teško će se ikad više roditi igrač koji može da postigne 90 odsto golova iz slobodnih udaraca. Ili oni njegovi korneri - kazao je između ostalog nekadašnji reprezentativac južnoameričke reprezentacije.

Argentinac je tokom boravka u Seriji A upisao 189 nastupa, uz 22 gola i 31 asistencije.

Osvojio je dva Skudeta i tri trofeja Kupa Italije. Igrao je i za Estudijantes, Boka Juniors, Parmu, Mančester junajted, Čelsi, Inter i Brandsen. Karijeru je okončao u Estudijantesu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike