Novakov gest kojim je Siniši ulepšao dan: Đoković je tada jurio titulu, a Miha verovao u izlečenje!

21.12.2022

10:58

0

Nažalost, najvažniju bitku je izgubio

Novakov gest kojim je Siniši ulepšao dan: Đoković je tada jurio titulu, a Miha verovao u izlečenje!
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Prerani odlazak Siniše Mihajlovića i dalje izaziva tugu i suze među navijačima i onima koji su poštovali lik i delo nekadašnjeg fudbalera.

Jedan je od retkih koji je spojio navijače najvećih rivalskih klubova, što se primetilo i na njegovoj sahrani, u ponedeljak u Rimu. Poslednjem ispraćaju prisustvovala su neka od največih sportskih imena.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nije bio u Rimu, ali je na više načina iskazao počast velikanu.

Najpre se oglasio na društvenim mrežama, a prilikom praćenja finala Svetskog prvenstva u Kataru, podigao je kragnu, što je jedan od zaštitnih znakova Siniše.

Ali, sada je obelodanjeno i da je Novak učinio jedan gest, kojim je sigurno ulepšao dan Mihi. Dok je fudbaler boravio na lečenju u Bergamu, tokom jeseni, a Novak igrao u Torinu na Završnom mastersu, došlo je do susreta.

Kako piše novinar italijanske Republike, Simone Monari, Siniša je tada verovao da će se izlečiti.

- Na Sinišino iznenađenje, Novak Đoković, njegov sunarodnik, poželeo je da ga zagrli. Nole je učinio sve što je moguće da ga uživo uteši i nasmeje. Razgovarali su o sezoni Novaka Đokovića punoj izazova, peripetijama u vezi sa vakcinom protiv korone, pobedi na Vimbldonu... Siniša je tada verovao da može da se izleči. Čak je obećao jednom navijaču da će na proleće doći da pogleda meč Bolonje, te da planira da provede nedelju dana u Londonu u 2023. da vidi kako sa fudbalerima radi Antonio Konte u Totenhemu - navodi Monari. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike