Ado u Zvezdi? Vezista iz Gane nikad bliži Marakani!

20.12.2022

22:54

0

Fudbaler Šerifa nadomak ugovora sa crveno-belima

Ado u Zvezdi? Vezista iz Gane nikad bliži Marakani!
Edmund Ado - Copyright Profimedia

Crvena zvezda je na pragu prvog zimskog pojačanja. Prema saznanjima portala „Mozzart sport“, vezista Šerifa Edmund Ado konačno bi trebalo da zaduži opremu srpskog šampiona.

- Dogovor je bliži nego ikad i ostalo je još samo da se utanače određeni detalji, koji ne bi trebalo da predstavljaju kočnicu u konačnoj realizaciji transfera. Dakle, Edmund Ado bi već početkom 2023. godine mogao da se nađe na okupljanju prvotimaca Crvene zvezde – piše beogradski portal.

Podsetimo, srpski šampion u dva navrata je pokušavao da dođe do fudbalera iz Gane. Prvi put „posao je pokvario“ danski Midtjeland, koji je uključivanjem u trku za njegov potpis automatski podigao cenu mladog veziste sa 1.8 na 2.5 miliona evra.

Letos su Terzić i saradnici krenuli ponovo po Ada, a koliko je dogovor bio blizu realizacije govori i to što su mediji u Gani poslednjeg dana prelaznog roka već preselili svog zemljaka na stadion „Rajko Mitić“. Ipak, do toga na kraju nije došlo pošto je Šerif dogovorena dva miliona evra za obeštećenje želeo u kraćem roku od rata na godinu dana koliko su nudili crveno-beli.

„Mozzart sport“ na kraju navodi i da bi angažman Edmunda Ada mogao da predstavlja pripremu za rastanak Zvezde i Sekua Sanoga.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike