Zvezda završila veliku želju Dejana Stankovića? Afrikanci kažu – potpisano!

02.09.2022

15:13

0

Autor: 24sedam

Dosadašnji vezista Šerifa, navodno, stavio paraf na četvorogodišnji ugovor

Zvezda završila veliku želju Dejana Stankovića? Afrikanci kažu – potpisano!
ado - Copyright Profimedia

Crvena zvezda je završila, možda i najveće, pojačanje ovog leta. Portal „GHANAsoccernet.com“ objavio je da je dosadašnji vezista Šerifa Edmund Ado kompletirao prelazak u redove srpskog šampiona.

Ugovor je, prema saznanjima Afrikanaca, potpisan na četiri godine.

Printscreen
 

Ado se dugo već povezuje sa Crvenom zvezdom. Hteo ga je doskorašnji trener srpskog šampiona Dejan Stanković još prošle zime na crveno-beloj strani Topčiderskog brda, ali tada nije došlo do dogovora sa Šerifom oko obeštećenja. Pokušano je ovog leta ponovo, pre nekoliko nedelja transfer je, prema pojedinim informacijama bio gotov, ali zvanična potvrda je izostala.

Eliminacija Zvezde iz Lige šampiona, kao i odlasci Milana Pavkova i Ohija sa "Marakane" fokus javnosti i čelnika kluba iz Ljutice Bogdana prebacili su potom na popunjavanje praznima u najisturenijem delu tima, međutim se od Ada izgleda nije odustalo.

Reprezentativac Gane prošle sezone odigrao je 33 meča za Šerif i bio je jedan od zaslužnijih za odbranu nacionalnog trona i osvajanje Kupa Moldavije. Za reprezentaciju svoje zemlje debitovao je u novembru prošle godine na Afričkom kupu nacija, a do danas je u dresu za državnim grbom odigrao još sedam mečeva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike