Šta je život! Sinoć dao golčinu Partizanu, a danas predstavljen kao igrač Zvezde (FOTO, VIDEO)

24.10.2022

13:35

0

Autor: 24sedam

Ekipi će se priključiti po završetku jesenjeg dela sezone

Šta je život! Sinoć dao golčinu Partizanu, a danas predstavljen kao igrač Zvezde (FOTO, VIDEO)
Lazar Nikolić - Copyright MN Press

Lazar Nikolić je predstavljen kao novi fudbaler Crvene zvezde. I to samo dan nakon postizanja gola protiv Partizana u utakmici Superlige, u dresu Javora.

Kako je objašnjeno na klupskom sajtu, Nikolić je ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao prošlog petka, 21. oktobra, do 2025. godine, a ekipi će se priključiti po završetku jesenjeg dela sezone.

- Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice.

O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru - kazao je novi desni bek Zvezde koji je objasnio i nadimak koji nosi.

- Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja.

Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona - reči su Nikolića, čiji gol iz Humske možete i da pogledate.

Lazar Nikolić je rođen 1. avgusta 1999. godine u Leskovcu. Prve seniorske nastupe zabeležio je u ekipi Javora u koji je stigao iz italijanskog Spal-a, a u timu iz Ivanjice je na 100 utakmica postigao devet pogodaka.

 

Takođe, nastupao je za kadetsku i omladinsku reprezentaciju Srbije. Interesantno je da će ponovo zaigrati zajedno sa prezimenjakom Veljkom, sa kojim je bio deo generacije 99 OFK Beograda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike