Miha je nekoliko puta sanjao svoju sahranu! Potresna ispovest pokazala kakav je lav bio Siniša!

18.12.2022

05:47

0

Autor: 24sedam

Legendarni fudbaler je ovako govorio o svojoj borbi sa najopakijim protivnikom

Miha je nekoliko puta sanjao svoju sahranu! Potresna ispovest pokazala kakav je lav bio Siniša!
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Posle velike trogodišnje borbe sa leukemijom, Siniša Mihajlović je izgubio najvažniju i najveću utakmicu u životu. Kao i svaki put kada je kročio na teren, i ovaj meč legendarni srpski fudbaler igrao je beskompromisno i hrabro, do samog kraja, koji je odsviran u petak poslepodne.

Otišao je Miha u večnost prerano, ali za sobom ostavio borbu koja će svakoga ko se nađe u njegovoj situaciji sigurno samo dodatno motivisati da hrabro udari na najpodmuklijeg i najopakijeg protivnika.

- Život je fantastična stvar, pogotovo kada prolazite kroz nešto kroz šta sam ja prolazio. Onda uživate u svakom momentu, u svakom detalju. Praktično sam rođen dva puta. Prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da iznosim svoje emocije, naučio sam da plačem, i nije me sramota. Nikoga ne bi trebalo da bude. Pre toga sam sve držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudima – ispričao je u intimnoj ispovesti za Skaj Mihajlović.

Tri godine je trajala Sinišina borba sa leukemijom. Dva puta je pobeđivao, treći put, nažalost, protivnik je bio jači. A koliko je sve kroz šta je prolazio bilo pakleno možda najbolje pokazuje sledeća rečenica.

- Sanjati svoju sahranu nekoliko puta je veoma čudno. Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbu. Hranio sam svoju hrabrost. Naravno, doktori su imali veliku ulogu u svemu tome, jer bez toga bih bio hrabar, ali ne bih uspeo – dodao je tom prilikom Siniša Mihajlović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike