Oglasila se Sinišina doktorka i otkrila malo poznate detalje iz bolnice: Nije se plašio patnje, jedna osoba je uvek bila uz njega!

16.12.2022

21:55

0

Tragične vesti zaustavile su fudbalski svet

Oglasila se Sinišina doktorka i otkrila malo poznate detalje iz bolnice: Nije se plašio patnje, jedna osoba je uvek bila uz njega!
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Vest iz Italije o smrti Siniše Mihajlovića potresla je fudbalsku planetu. Legendarni fudbaler se godinama borio, ali je nažalost, na kraju, poražen u najvažnijoj utakmici.

Redom su se danas sa nevericom i snažnim emocijama oglašavali njegovi bliski prijatelji, bivši saigrači, saradnici, ljudi koji su ga poštovali.

Na kraju, oglasila se i doktorka Frančeska Bonifaći iz klinike Sant’Orsole na kojoj se lečio.

Ona je otkrila kakav je Mihajlović bio u ovoj borbi, ali i ko mu je pružao dodatnu snagu i energiju.

- Nikada se nije plašio patnje i hrabro se suočio sa bolešću. Mnogo je patio, ali je mogao da prihvati krhkost koju mu je bolest nametnula - rekla je doktorka Bonifaći i istakla da je Siniša najveću podršku dobio od supruge Arijane:

 

 

- Žena mu je bila bliska od prvog do poslednjeg trenutka, uvek. Arijana je bila žena koja mu je dala hrabrost i koja je upravljala porodicom u veoma teškoj fazi.

Ona je navela i da je Miha bio voljen.

- Svi su ga voleli uprkos tome što je bio lik sa snažnom, ponekad grubom ličnošću. Međutim, nikada se ni sa kim nije svađao i svi su ga voleli. Ovde svi s ljubavlju pričaju o tome. Mnogo je ljudske topline, napustila nas je osoba sposobna za veliku empatiju - podvukla je doktorka Bonifaći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike