Mihin sin pokazao tetovažu legendarnog oca! Uradiću tačno ono što si me naučio! (FOTO)

17.12.2022

18:13

0

Autor: A. Š.

Miroslav Mihajlović se emotivnom porukom oprostio od oca

Mihin sin pokazao tetovažu legendarnog oca! Uradiću tačno ono što si me naučio! (FOTO)
Copyright Instagram / Printscreen / miromihajlovic/Profimedia

Prošlo je više od 24 sata kako je objavljeno da je legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo, ali se oproštajne poruke i dalje nižu kao na traci. Nekadašnji reprezentativac i selektor naše zemlje preminuo je u petak u 53. godini posle velike trogodišnje borbe sa leukemijom, a, potpuno razumljivo, najemotivniji poslednji pozdravi dolaze od članova Mihine porodice.

Posle nekoliko objava koje su terale suze na oči iako su bile praktično bez reči, Sinišin sin Miroslav se na „Instagram“ profilu oglasio veoma emotivnom porukom i nizom forografija na kojima se nalazi u društvu slavnog oca, kojeg će zauvek nositi uz sebe i sa tetovažom koju je, takođe, otkrio prilikom oproštaja od Mihe.

- Dragi tata, hvala na svemu čemu si me naučio. Uvek si bio moj ponos i moj izvor životne inspiracije. U ovom teškom momentu, uradiću tačno ono što si me naučio, neću se predati, ostaću hrabar i zadržaću snagu. Pokušaću da te učinim ponosnim, zato što znam da odozgo gledaš na mene i da mi daješ snagu, kao što si uvek to radio. Volim te - napisao je Miroslav.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike