Veliki čovek, zvezdaš i sinonim za borbu! Mijailović, Terzić i Mrkela tuguju za Mihajlovićem

16.12.2022

15:53

0

Autor: 24sedam

Povodom tužne vesti oglasilo se i rukovodstvo crveno-belih

Veliki čovek, zvezdaš i sinonim za borbu! Mijailović, Terzić i Mrkela tuguju za Mihajlovićem
Terzić, Mrkela i Mijailović - Copyright MN Press

Fudbalski svet je ostao bez Siniše Mihajlovića, a od njega se između ostalih se oprostila i Crvena zvezda za koju je igrao sa velikim uspehom. Od nekadašnjeg fudbalera crveno-belih za naš portal se oprostio Dragan Džajić, a putem klupskog sajta i aktuelno rukovodstvo.

- Legende žive i nikada ne umiru. Miha je bio veliki čovek, veliki zvezdaš i veliki Srbin i izuzetno teško sam prihvatio vest da nas je zauvek napustio. Znamo svi da se borio sa teškom bolešću, i da je stoički sve to podnosio.

Bio je i ostao jedan od najvećih boraca koje sam poznavao. Zvezda ima obavezu da trajno obeleži Mihino vreme u klubu - rekao je predsednik Svetozar Mijailović, a oglasio se i generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Bio je jedan od najvećih zvezdaša i najponosnijih ljudi koje sam poznavao. Sinonim za borbu, kako onu na terenu, tako i van. Nažalost, prerano nas je napustio, a legenda i sećanje na jednog od najvećih fudbalera sa ovih prostora će večno živeti. Želeo bih da izrazim saučesće njegovoj porodici, a o idolu jedne generacije će se večno pričati - kazao je Terzić.

Sportski direktor Mitar Mrkela, takođe je bio potresen.

- Ostao sam bez teksta kad sam čuo tragičnu vest. Ovo je tužan dan za čitav fudbalski svet, jer planeta nije videla boljeg izvođača slobodnih udaraca od Mihe. Bio je izuzetan čovek, sa razlogom poštovan među svima. Ponosio se time što je zvezdaš, i to onaj pravi, iskreni, koji je uvek bio uz svoj klub. Neka mu je večna slava - tužnim glasom govorio je Mrkela.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike