Mamić se potresnim pismom oprostio od prijatelja i brata Ješića! Od njegovih reči će vam suze teći!

10.12.2022

11:39

0

Autor: G. F.

Tvorac modernog zagrebačkog Dinama zanemeo na vest o pogibiji legende Partizana

Mamić se potresnim pismom oprostio od prijatelja i brata Ješića! Od njegovih reči će vam suze teći!
Zdravko Mamić i Miodrag Ješić - Copyright MN Press

Poginuo je Miodrag Ješić, rečenica je koja je učinila da zaćute svi koji su ga poznavali ili znali za njega.

Legendarni fudbaler i trener Partizana izgubio je u četvrtak život u saobraćajnoj nesreći. Sa svih strana sveta stizali su izrazi saučešća, kako od klubova za koje je igrao ili koje je vodio, tako i od rivala.

Danas, u subotu, dva dana nakon saznanja o tragičnom stradanju Ješića oglasio se i Zdravko Mamić, tvorac ovog modernog Dinama iz Zagreba. Njegove reči nateraće vam suze na oči, a "pismo mom prijatelju i bratu Miodragu Ješiću" kako ga je naslovio prenosimo u celosti:

 

 

- Ne mogu se setiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, sledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo. Šok, neverica i tupost mog uma i tela nije mi dozvolila da izustim ni reč. Poštovali smo jedan drugog, voleli se, pevali, kitili muziku u Bugarskoj, u Loveču, u Sofiji i komunicirali telefonom. Zadnji put si me zvao pre nekoliko meseci iz Saudijske Arabije i dogovorili smo druženje u Mostaru. Dragi moj Ješa, bio si hrabar, srčan i posebno veseo čovek. Ljudina, gromada, čista pozitiva. Nedostajaćeš. Doviđenja moj brate i čuvaj mi mesto u svojoj ekipi koju ćeš ti voditi. Voli te i ljubi tvoj brat Maminjo! - napisao je Mamić i stavio emotikon srca uz fotografiju Ješića na kojoj je napisao:

- Doviđenja Ješa!

Komemoracija povodom smrti Miodraga Ješića biće održana u ponedeljak 12. decembra u 10.00 u SC Partizan Teleoptik, a sahrana je dva sata kasnije na Topčiderskom groblju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike