Srpski zet udario na svoje, selektor ga napao da priča gluposti! Nemci ne pamte ovakav debakl - Oni su prosek za Bundesligu!

02.12.2022

07:59

0

Eliminacija u grupnoj fazi boli pancere

Srpski zet udario na svoje, selektor ga napao da priča gluposti! Nemci ne pamte ovakav debakl - Oni su prosek za Bundesligu!
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Copyright Profimedia

Fudbalska reprezentacija Nemačke eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Kataru u grupnoj fazi, što je u prvih 12 dana takmičenja, verovatno i najveće iznenađenje.

Šampion iz 2014. godine je doživeo poraz u prvom kolu od Japana, koji ga je koštao nokaut faze, pa su kritike nemačke javnosti usmerene ka izabranicima Hansija Flika, a na svoje je uradio i Bastijan Švajnštajger.

Bivši šampion sveta, Mundijal je pratio kao stručni konsultant, pa je u programu uživo otvoreno govorio o neuspehu svoje selekcije.

- U odbrani imamo samo jednog defanzivca najvišeg kvaliteta - to je Toni Rudiger. Ostali su na pristojnom bundesligaškom nivou - rekao je Švajnštajger, inače suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović.

A ubrzo je stigao odgovor i od selektora, Flika.

- Mora da se kaže, dobili smo meč, mogli smo i ubedljivije. Naša priča nije rešena danas, već u tih 20 minuta protiv Japana. Mogli smo da pobedimo i Španiju sa 2:1. Nismo imali efikasnost na ovom turniru. Zato smo eliminisani. Veliko je razočaranje, moramo sve to da svarimo - rekao je selektor Nemačke, pa na opasku Švajnštajgera iz studija, da mu se činilo da su svi protivnici Nemačke igrali sa više vatre i strasti, Flik je nervozno odgovorio da to nije tačno.

Na pitanje zbog čega tako misli, rekao je:

- Zato što je to apsolutna glupost. Kako to da ispravite? - zaključio je Flik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike