Užasne vesti za Brazil! Nejmara čeka duža pauza!

30.11.2022

19:02

1

Autor: A. Š.

Napadač PSŽ se povredio na meču sa Srbijom

Užasne vesti za Brazil! Nejmara čeka duža pauza!
Nejmar - Copyright Profimedia

Veliki šok doživeli su Brazilci na Mundijalu u Kataru! Prva zvezda tima Nejmar moraće na pauzu dužu od one koja je prvobitno bila planirana.

Podsetimo, as PSŽ-a povredio je skočni zglob na uvodnoj utakmici šampionata sa Srbijom zbog čega je već propustio duel sa Švajcarskom, a neće ga biti u sastavu ni za meč sa Kamerunom na zatvaranju grupne faze prvenstva sveta.

Brazilci su se nadali da će Nejmar moći da pomogne drugovima na startu nokaut faze Mundijala, međutim poslednje vesti nisu nimalo optimistične. Kako pišu tamnošnji mediji, napadač francuskog šampiona neće uspeti da se oporavi za meč osmine finala planetarnog šampionata, što koliko toliko ublažavaju uverenja da će Danilo biti spreman za jednu od najtežih utakmica na svakom velikom takmičenju.

Pored Nejmara i Danila, muku sa povredom muči i Aleks Sandro, ali i kod njega su procene optimistične i nadaju se u stručnom štabu petostrukog prvaka sveta da bi i on mogao da se stavi na raspolaganje selektoru Titeu za prvi meč eliminacione faze Mundijala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike