Šta gledati danas na Mundijalu? Kako to čudno zvuči? Nemci se bore za goli život

01.12.2022

05:58

0

Autor: 24sedam

"Panceri" će igrati sa Kostarikom, a Japan sa Španijom, u drugoj grupi Hrvatska - Belgija i Kanada - Maroko

Šta gledati danas na Mundijalu? Kako to čudno zvuči? Nemci se bore za goli život
Selektor Nemačke Hansi Flik - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Već su poznata četiri para u osmini finala Mundijala u Kataru, a novi dan donosi i još četiri meča. Igraće se utakmice u grupama E i F i to u dva termina, od 16 i 20 časova.

Ranije će početi dueli u grupi F u kojoj nas očekuju okršaji Kanade i Maroka, kao i Hrvatske i Belgije. I sve je otvoreno, s obzirom da je poredak na tabeli veoma zanimljiv. Vodeća je Hrvatska sa četiri boda koliko ima i Maroko.

Na trećem mestu je Belgija koja je uoči početka Svetskog prvenstva važila za najvećeg favorita za prvo mesto. Ali to baš nije tako u praksi, pošto su "crveni đavoli" u prethodnom kolu razočarali, porazom od Marokanaca. Sada ih očekuje duel sa "vatrenima" u borbi za vrh.

Bez bodova je Kanada na čijem je golu kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

Za 20 časova su planirane utakmice Kostarika - Nemačka, odnosno Japan - Španija. I ovde će biti vrlo interesantno, s obzirom da je trenutni poredak veoma čudan. Pre svega zbog činjenice da su Nemci poslednji sa samo jednim bodom.

Ispred su Španija sa četiri, kao i Japan i Kostarika sa po tri boda. Tako da je Nemcima neophodna pobeda, a idealno bi bilo da Španci pobede Japan i eto osmine finala. Ali za to će morati dobro da se potrude, jer im je rival Kostarika koja je pobedila "plave samuraje". A podsetimo da su upravo Japanci šokirali Nemce na startu.

Bilo kako bilo, uzbuđenja neće nedostajati.

Sve ove mečeve možete da pratite na Premium kanalima TV Arena sport, kao i na RTS.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike