Kamerunci izvukli bod protiv Srbije, sada žele i skalp Brazila! Verujemo u pobedu!

28.11.2022

15:45

0

Autor: 24sedam

Selektor afričke selekcije pričao i zašto je izbacio Onanu iz tima

Kamerunci izvukli bod protiv Srbije, sada žele i skalp Brazila! Verujemo u pobedu!
Rigobert Song - Copyright MN Press

Fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna odigrali su nerešeno u utakmici drugog kola grupne faze Mundijala. Posle 3:1 za naše "orlove", "nepobedivi lavovi" su stigli do 3:3.

Nakon meča, selektor afričke selekcije Rigobert Song pohvalio je svoje igrače.

- Vodili smo i onda smo posle ta dva primljena gola u finišu prvog poluvremena mislili da je gotovo. Međutim, igrači su uspeli da se vrate i mogu samo da budem srećan zbog toga. Veoma je važno da smo pokazali emocije. Pokazali smo borbenost i kolektivnih duh na ovom meču - rekao je Song na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

Kamerun je na trećem mestu na tabeli grupe G sa samo jednim bodom, a u poslednjem kolu u petak afrička selekcija će igrati protiv Brazila. Švajcarska i Brazil imaju po tri boda, a Srbija je poslednja sa samo jednim bodom.

- Moguće je da pobedimo Brazil. Mi verujemo u to, nismo ovde došli samo da bismo učestvovali - istakao je selektor Kameruna.

Song je uoči meča sa Srbijom iz prvog tima odstranio prvog golmana Andrea Onanu.

- On je veoma važan igrač za nas, ali moj posao je da stavim tim na prvo mesto, a ne pojedinca. Onana je jedan od najboljih golmana u Evropi. Ne radim se o njegovim igrama, ali sam morao da sačuvam sistem.

To je veliki rizik, koji sam preuzeo. Moram da rizikujem i da donosim odluke - zaključio je Song i dodao da će po povratku u trening kamp odlučiti da li će Onana ostati u reprezentaciji do kraja Mundijala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike