Ovo se ne bi desilo Hrvatskoj! Binić opleo po Piksiju i orlovima!

28.11.2022

15:14

0

Nokaut faza Srbije više ne zavisi samo od njene igre

Ovo se ne bi desilo Hrvatskoj! Binić opleo po Piksiju i orlovima!
Dragiša Binić - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije remizirali su u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kataru sa reprezentacijom Kameruna rezultatom 3:3, i to nakon dva gola prednosti na poluvremenu.

Slavni srpski fudbaler Dragiša Binić istakao je da mu nije jasno kako je Srbija uspela da ispusti 3:1. On je u razgovoru za Index.hr istakao da mu se činilo kao da se orlovi trude da ne pobede

- Nemam pojma što se dogodilo. Ništa mi nije jasno. Kao da smo namerno želeli da ne pobedimo. Imamo 3:1, vratili smo se nakon njihovog gola, sve smo imali, oni nam ne bi dali gol do sutra, a onda mi s onakvom odbranom izađemo visoko umesto da mirno stanemo u blok i zatvorimo utakmicu - rekao je Binić.

Binić je naveo da se to Hrvatskoj nikada ne bi desilo.

- Ovako nešto se Hrvatskoj nije moglo dogoditi, to je moglo da se dogodi samo nama. Ne bih rekao da smo uzeli bod, za mene je ovo poraz jer kako drugačije ovo da nazovem. Imaš 3:1, vratio si se u utakmicu, imaš šanse, a onda se raspadneš. Ovo je puno veći šok nego poraz od Brazila i nisam siguran kako će momci da reaguju protiv Švajcarske. Ovo nas je strašno poljuljalo i bojim se zadnje utakmice u grupi - istakao je slavni fudbaler.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike