Degenek u suzama proslavio pobedu Australije na SP! U trenutku najveće radosti setio se izbegličke kolone!

26.11.2022

18:20

0

Autor: A. Š.

Bivši fudbaler Crvene zvezde veoma emotivan posle trijumfa protiv Tunisa

Degenek u suzama proslavio pobedu Australije na SP! U trenutku najveće radosti setio se izbegličke kolone!
Copyright Printscreen/Twitter/Miloš Degenek

Igranje na Mundijalu je san svakog dečaka koji tek krene da juri za fudbalskom loptom. Od miliona onih koji, na globalnom nivou, počnu da treniraju fudbal samo nekolicina najsrećnijih uspe taj san da pretvori u javu, a tek kada sa svojom reprezentacijom na prvenstvu sveta ostvare pobedu – osećaj je neponovljiv.

Upravo to je dokazao i Miloš Degenek. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde u subotu je sa Australijom uspeo da savlada Tunis na planetarnom šampionatu u Kataru, sačuvavši tako nade o plasmanu u nokaut fazu, a posle poslednjeg sudijskog zvižduka potpuno se slomio.

Seo je iskusni štoper na klupu i briznuo u plač, a ubrzo posle toga oglasio se na društvenim mrežama kako bi pojasnio svoja osećanja posle velikog trijumfa.

Ovo nije politički post ili nešto vezano za rat. Ovo je post koji pokazuje da je život prelepa stvar. Od apsolutno ničega do pobede u utakmici Svetskog prvenstva. Predstavljanje moje zemlje mi je dalo sve. Hvala Australiji što mi je dala sve. Nikad ne prestajte da verujete u sebe - napisao je na Tviter profilu Degenek, koji je na terenu proveo poslednjih 20-ak minuta i dao doprinos u čuvanju mreže australijske reprezentacije.

 

 

Podsetimo, Degenek je rođen u Kninu 1994. godine, ali je zbog rata veoma brzo morao da napusti rodnu kuću, posle čega se sa porodicom preselio u Australiju i započeo novi život.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike