Najdirljivija priča Mundijala! Iza slova J heroja Australije krije se nešto predivno! (FOTO, VIDEO)

26.11.2022

14:00

0

Autor: G. F.

Način na koji je Mičel Djuk proslavio postizanje gola je fenomenalan

Najdirljivija priča Mundijala! Iza slova J heroja Australije krije se nešto predivno! (FOTO, VIDEO)
Mičel Djuk - Copyright Profimedia

Brojali su navijači Australije više od 12 godina otkako su njihovi fudbaleri zabeležili pobedu na Svetskom prvenstvu, brojali su više od 48 godina otkako u jednoj utakmici nisu primili gol.

Danas su te brojke "resetovali" na nulu. Zahvaljujući pobedi nad Tunisom od 1:0, zahvaljujući junaku nacije Mičelu Djuku strelcu sjajnog gola u 23. minutu susreta.

 

 

Usledilo je veliko slavlje i fudbalera i navijača, ali je način na koji je slavio strelac gola svima upao u oko. Napravio je prstima slovo J i uz širok osmeh ga pokazao nekome na tribinama.

Sada je otkriveno kome je poruka upućena, a može se reći da je ovo najemotivnija priča dosadašnjeg toka Mundijala. Iza svega stoji priča o Mičelovom sinu Džeksonu (Jaxson, zbot toga slovo J) koji je rođen pre 6 godina.

Zbog fudbalskih obaveza Mičel Djuk nije bio u Engleskoj gde mu se dete rodilo nego u Japanu za ekipu Šimicu. Još tada je odlučio da će sina voditi svuda i uvek, pa je tako mali Džekson bio na tribinama i tokom utakmice sa Tunisom.

 

 

Naravno, bio je oduševljen kada je tata zatresao mrežu, a još kada je dobio specijalnu poruku njegovom oduševljenju nije bilo kraja. Čak je i on napravio isti znak prstima kao i njegov tata - heroj Australije.

Zanimljivo je da su Mičel i njegova supruga Šarlot u januaru prošle godine dobili ćerku, a fudbaler je i tada propustio rođenje deteta zbog klupskih obaveza.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike