Bambi Tošić iznenađen zbog napadačke nemoći Srbije protiv Brazila

26.11.2022

09:08

0

Autor: 24sedam

Bivši reprezentativac i dalje veruje da će "orlovi" biti pravi protiv Kameruna i Švajcarske

Bambi Tošić iznenađen zbog napadačke nemoći Srbije protiv Brazila
bambi - Copyright MN Press

Bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana Zoran "Bambi" Tošić nije bio oduševljen igrom "orlova" protiv Brazila, ali nije izgubio veru u prolaz dalje.

"Bambi" koji je bio deo tima Srbije na Mundijalu 2010 u Južnoj Africi zna da je potrebno ekipi da se sada okrene utakmicama protiv Kameruna i Švajcarske i da se zaboravi Brazil.

- Znate i sami da je reprezentacija Srbije igrala sa jednom od najjačih reprezentacija sveta, sa favoritima za titulu na Svetskom prvenstvu. Čini mi se da prvo poluvreme nije bilo loše, Brazilci nisu imali mnogo šansi, ali slažem se - bio sam iznenađen što Srbi nisu pokazali ništa u napadu. Ali treba verovati, navijati za svoj tim, pred nama su još dva meča, šteta što su vodeći igrači - Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Filip Kostić - povređeni, igraju sa bolom. Mislim da je to jedan od glavnih razloga, kao što je rekao selektor. Bila bi igra protiv Brazilaca drugačija da su svi zdravi, slažem se sa tim. Ali treba da izvučete maksimum iz onoga što imate, uoči meča sa selekcijom Kameruna, treba podržati srpski tim i nastaviti da verujemo - rekao je Bambi Tošić i nastavio:

- Iskreno govoreći, biće teško ne samo nama, već i ostalim ekipama da igraju sa Brazilcima. Naravno, svi su se nadali da će uspeti da ostavre dobar rezultat. Ali predstoje dve utakmice, ima timova sa kojima bar možete da igrate, morate verovati u pobedu, jer reprezentacija Srbije ima sve za to, sve će zavisiti od utakmice sa Kameruncima, siguran sam i nadam se da ćemo uspeti. Zatim sledi utakmica sa Švajcarskom, gde ćemo dati svoj maksimum. Šteta što smo krenuli porazom, lepše je kad se krene dobrim rezultatom, ali ipak idemo napred. Znam da je Srbija dobro postavljena, u sledećoj utakmici će izvući maksimum. Siguran sam da će pobeda u meču sa selekcijom Švajcarske sve razjasniti - rekao je Tošić, a prenosi ruska agencija TASS.

Zoran Tošić igra za kazahstanski Tobol otkako je napustio Kinu 2021. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike