Stojke ponosan jer je dobio naslednika! Odavno sam rekao da Vanja treba da brani!

25.11.2022

18:54

0

Autor: G. F.

Bivši golman reprezentacije Srbije hvali sadašnjeg čuvara mreže Orlova

Stojke ponosan jer je dobio naslednika! Odavno sam rekao da Vanja treba da brani!
Vladimir Stojković - Copyright MN Press

Pre četiri godine na golu reprezentacije Srbije tokom Mundijala u Rusiji stajao je Vladimir Stojković.

Sada je navijač Orlova kao i svi mi, a za TV Arena sport pričao je u Dubaiju. Gledao je Stojke duel sa Brazilom, ali se i prisetio kako je Srbija uošte stigla do Mundijala.

- Ne smemo nikad da zaboravimo Portugal, tu je ispisana istorija. Ovo je benefit, to što igramo ovde baš zbog te pobede u Portugalu. Brazil je dominantan moramo da zaboravimo ovu utakmicu - rekao je Stojković, pa poručio da je optimista pred naredne duele:

- Očekujem pobedu protiv Kameruna, nismo mogli više protiv Brazila sa tri, četiri povređena igrača. Brazil je to, ne možemo da se poredimo s njima.

A posle Kameruna meč odluke mogao bi da bude onaj sa Švajcarskom. Još otkako se saznalo da ćemo s njima biti u grupi u glavama svih je samo reč "osveta". Osveta za onaj poraz u Rusiji pre 4 godine. Iskusni golman ne misli tako i ima savet za Orlove.

- Mislim da treba izbaciti iz glave osvetu, izbaciti emocije iz glave pred početak utakmice. Treba da izađu da igraju fudbal i da se zabavljaju kao što se zabavljaju u poslednje dve godine.

AP Photo/Themba Hadebe
Vanja Milinković-Savić

I za kraj kao nezaobilazna tema - golman Srbije Vanja Milinković-Savić. Momak koji je bio odličan i u duelu sa Brazilom i zahvaljujući njemu smo poraženi sa "samo" 2:0.

- Kao što znate još dok sam bio u Srbiji sam pre par godina rekao da bih voleo da vidim Piksija kao selektora i da mi se Vanja najviše sviđa. Brani kao da ima 200 utakmica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike