Mbapeov otac otvoreno o Kilijanu: Plakao mi svaki dan dok je bio u Monaku

26.11.2022

08:09

0

Autor: 24sedam

Stariji Mbape opisao početke njegovog sina u kneževini

Mbapeov otac otvoreno o Kilijanu: Plakao mi svaki dan dok je bio u Monaku
Žiru i Mbape - Copyright Profimedia

Vilfrid Mbape, otac fudbalera Pari Sen Žermena i napadača selekcije Francuske Kilijana Mbapea, govorio je o teškom početku karijere svog sina u Monaku.

Mbape na početku svog profesionalnog puta nije mogao lako da se miri sa sedenjem na klupi, a otac nije želeo da se meša u posao trenera.

- Ne želim da zvučim arogantno, ali gledajući neke druge roditelje, nisam želeo da budem još jedan loš primer. Ovo je bila lična borba Kilijana, iako mi je smetalo. Kada se suočio sa problemima na početku karijere u Monaku, na klupi, ova situacija mi je bila teška. Ovo je bila prva prepreka na Kilijanovom putu. Svaki dan je plakao. Ali najteže je bilo to što za to nije bilo toliko objašnjenja. Odbio sam da se mešam jer sam se stavio na mesto trenera, a trener obično ne voli kada se roditelji mešaju u njegove poslove - rekao je Vilfrid i dodao:

- Težak put pomogao je Kilijanovom unutrašnjem demonu da izađe. Pomalo povučen dečak postao je odlučan i vredan mladić, koji je shvatio da mu niko neće ništa poklanjati tokom karijere. Odrastao je, a detinjstvo mu se završilo sa 16 godina - rekao je Mbape stariji za "Lekip".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike