Za Mitrovića nema kukanja: Šta sad, moramo da pobedimo Kamerun - nema predaje!

25.11.2022

06:56

0

Napadač Orlova smatra da je Mundijal tek počeo i da moraju što pre da zaborave Brazil

Za Mitrovića nema kukanja: Šta sad, moramo da pobedimo Kamerun - nema predaje!
Mitrović i Stojković - Copyright MN Press

Najbolji strelac Orlova Aleksandar Mitrović bio je vidno utučen posle poraza od Brazila na startu Mundijala, priznajući da su fizički pali u nastavku i da je to nedopustivo. 

- Razočarani smo, jer je izostala pobeda. Nismo bili opasni, niti imali agresivnost, koja nas je krasila na poslednjim utakmicama. Gol je visio u fazduhu, čini mi se, sa terena, da smo fizički nedopustivo pali, gubili lopte gde nismo smeli. Sve se skupilo, Brazil je stigao do pobede - istakao Mitrović.

Na pitanje, kako dalje, fudbaler Fulama je imao kratak odgovor.

- Šta sad? Šta misliš? Idemo na pobedu protiv Kameruna. Oni bi išli na pobedu i da su pobedili i da su izgubili. Selektor je rekao da je bilo i nekih pozitivnih stvari. Što se tiče moje povrede, zdrav sa,. čim sam na Mundijalu. Možda nisam maksimalno fizički spreman, posle pauze.

Mitrović je i dalje optimista i da u meču sa Kamerunom treba da idu na pobedu.

- Svetsko prvenstvo je tek počelo, imamo dve utakmice u grupnoj fazi. Nema razloga da očajavamo, u Rusiji smo pobedili u prvom susretu, pa ispali. Ništa ne mora da znači poraz od Brazila. Sledi nam utakmica sa Kamerunom, cilj je da pobedimo. Nije toliko bitan ni njihov rezultat u meču sa Švajcarcima. Sigurno je da bi i oni u ponedeljak ciljali tri boda protiv nas - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike