Piksijeva generalka bez tri važna fudbalera: Imam sliku startnih 11 za Brazil!

17.11.2022

16:42

0

Autor: G. F.

Selektor Srbije ne računa na Aleksandra Mitrovića, Filipa kostića i Sašu Lukića za duel sa Bahreinom

Piksijeva generalka bez tri važna fudbalera: Imam sliku startnih 11 za Brazil!
Dragan Stojković Piksi - Copyright Printscreen/Twitter/FSS

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je da u generalnoj probi pred Svetsko prvenstvo protiv Bahreina neće igrati tri fudbalera.

- Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu - izjavio je Stojković novinarima u Manami.

Selektor nema sumnje ko će igrati protiv Brazila u prvom susretu Orlova u Kataru, a sjajna vest je da je Dušan Vlahović potpuno spreman.

- Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo - rekao je Piksi i zahvalio domaćinu na toploj dobrodošlici u Manami:

- Pre svega želim da se zahvalim ljudima u Bahreinu na sjajnom prijemu i organizaciji. Imamo fenomenalne uslove za rad i pripremu onoga što nas čeka vrlo brzo na Svetskom prvenstvu. Što se tiče sutrašnje utakmice, znamo da je Bahrein reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobedu. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povredi za tih 90 minuta. Želja nam je da još jednom pokažemo da je Srbija zaslužila da bude učesnik Mundijala u Kataru. Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu.

Duel Srbije i Bahreina igra se u petak od 16.30 časova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike