Sergej posle Katara ostaje igrač Lacija, ali samo do leta! Kežman dogovorio sve detalje transfera

22.11.2022

08:25

0

Autor: 24sedam

Nova stanica u karijeri srpskog asa zove se stadion "Alijanc"

Sergej posle Katara ostaje igrač Lacija, ali samo do leta! Kežman dogovorio sve detalje transfera
Sergej Milinković-Savić i Anhel di Marija - Copyright Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić postigao je dogovor sa Juventusom.

On će prema izvorima italijanskog novinara Alfreda Pedule preći iz Lacija u Juventus, a sporazum mu garantuje godišnju platu od 6.000.000 evra po sezoni plus bonuse.

Do dogovora je došlo nakon nekoliko sastanaka njegovog agenta mateje Kežmana i kluba iz Torina. Reč je o govoru za narednu sezonu, dakle od jula 2023. godine, ali je dogovor, posle onoga što je rečeno poslednjih dana, već sada siguran.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito i dalje traži 100 miliona, znajući da taj novac niko neće ponuditi, a pogotovo 18 meseci pre isteka ugovora. Milinković-Savić bi bio voljan da potpiše obnavljanje sa Lacijom, ali pod uslovom da postoji klauzula da bude slobodan za obeštećenje od maksimalnih 50 miliona evra.

U suštini, Sergej ne želi da dovodi Lacio problem posle provedenih sedam godina u Formelu, ali u isto vreme smatra da bi obeštećenje moralo da ima temelj u realnom vremenu.

Tokom nedavnih sastanaka, Lotito je tražio klauzulu od najmanje 70 miliona. Pedula kaže da će se ova utakmica igrati još...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike