Brazilci vežbali koreografiju za radovanje posle golova! Nećete ih plesati protiv "orlova"!

22.11.2022

08:06

0

Autor: 24sedam

Brazilci trošili vreme tokom kratkih priprema i na plesanje

Brazilci vežbali koreografiju za radovanje posle golova! Nećete ih plesati protiv "orlova"!
profimedia-0725634279 - Copyright Profimedia

Brazilci su uvežbali koreografiju za prvih deset golova na Mundijalu u Kataru. Čak deset različitih radovanja brazilskog tima otkrio je novinarima Rafinja.

- Istina je, već smo pripremili deset plesova - rekao je Rafinja i nastavio:

- Oni nisu posebni za igrača koji bi dao gol. Jedan ples je za prvi gol, drugi za drugi, za treći... Imamo planirane plesove do desetog gola. Posle? Moraćemo nešto da izmislimo i novo uradimo. Kad dođe vreme, smislićemo nešto - rekao je Rafinja.

Brazilci prvi meč igraju protiv Srbije 24. novembra u 20.00 časova. Njihov napad mogli bi da čine igrači kao što su Vinisijus (Real Madrid), Gabrijel Žezus (Arsenal), Antoni (Mančester junajted), Rafinja (Barselona), Rišarlison (Totenhem), Gabrijel Martineli (Arsenal), Rodrigo (Real Madrid) i Pedro (Flamengo).

Treba verovati da i naši reprezentativci čitaju poruke iz protivničkih tabora i da će u ovome videti jedan stimulans za četvrtak uveče kada im na crtu izlaze Brazilci. Ako motivacija bude na nivou moguće je da će Brazilci sačuvati koreografiju za druge dve utakmice.

Brazil je rekorder sa pet titula na Svetskim prvenstvima, a poslednji put su je osvojili pre 20 godina u Japanu i Južnoj Koreji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike