Katarani u šoku zbog gesta Japanaca! Neka me neko ubedi da je to normalno! (VIDEO)

21.11.2022

19:14

0

Autor: A. Š.

Navijači Japana još jednom zadivili svet

Katarani u šoku zbog gesta Japanaca! Neka me neko ubedi da je to normalno! (VIDEO)
Navijači Japana čiste stadion u Dohi - Copyright Printscreen/Twitter/Actu Foot

Ponovo su navijači Japana zadivili fudbalske zaljubljenike širom sveta. Još na Mundijalu u Rusiji videli smo pedantne Japance kako čiste otpatke sa „Rostov arene“ iako su samo nekoliko trenutaka pre toga pretrpeli izuzetno bolan poraz od Belgije, a u nedelju su u Dohi otišli i korak dalje.

Istim potezom gotovo da su ostavili bez teksta Katarane, koji nisu mogli čudom da se načude kada su videli nekoliko navijača Japana kako pomažu da se sa tribina ukloni smeće posle duela Katara i Ekvadora.

Pre četiri godine poznavaoci prilika u Japanu pričali su kako to nije deo samo fudbalske, već tamnošnje kulture u celini, a Kataranin koji je postavio video sa stadiona „Al Bajt“ bio je impresioniran prizorom koji je video.

- Neka me neko ubedi da je to normalno. Japanski navijači odlučili su da očiste stadion. A čak nije ni igrala njihova reprezentacija. Zbog čega čistite nešto što nije vezano za vas?

- Japanci nikada ne ostavljaju smeće iza sebe. Poštujemo mesto - glasio je odgovor.

- Ovo sam čuo, ali nikada nisam mislio da je tako stvarno. Vau, svako poštovanje – nije krio oduševljenje jedan od lokalnih momaka koji su bili na stadionu „Al Bajt“.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike