Orlovi spremni za Brazil: Sve ćemo da uradimo da obradujemo naciju!

21.11.2022

17:10

0

Fudbaleri Srbije Darko Lazović i Nikola Milenković optimisti pred meč prvog kola na Mundijalu

Orlovi spremni za Brazil: Sve ćemo da uradimo da obradujemo naciju!
20211114mmRadost02 - Copyright MN Press

Ostalo je još dva dana do prvog meča selekcije Srbije na Mundijalu i to protiv Brazila, a današnjoj konferenciji za štampu u Kataru su prisustvovali Nikola Milenković i Darko Lazović.

Defanzivac Fiorentine svestan je da ih već na startu šampionata očekuje jedan od najvećih favorita za osvajanje prvenstva. 

- Brazil je jedan od favorita grupe i za osvajanje Svetskog prvenstva. Poštujemo sve ekipe, ali fokus je na našem timu i učinićemo sve da postignemo dobar rezultat. Imaju Brazilci sjajne fudbalere na svim pozicijama, ne samo Nejmara. Poštujemo sve, ali nemamo strah, potrebno je da gledamo samo nas! - odgovorio je Milenković.

Nikola Milenković svestan je da veliki posao očekuje defanzivce Orlova protiv Brazila. 

- Nismo, mi iz odbrane, potcenjeni, imamo veliki kvalitet u napadu. Raspolažemo sa igračima, spremnim da naprave problem svakom timu. Jedva čekamo duel sa kvalitetnim fudbalerima, kao što su Brazilci. Bićemo pod velikim pritiskom, maksimalno spremni na ono što nas očekuje. Mnogo je bitan način na koji otvaramo prvenstvo. Borićemo se i učiniti sve za dobar rezultat. Vreme leti, kao i tokom svakog Mondijala. Družimo se, igramo „Mafiju“, gledamo utakmice. Uživamo! Nisam pričao sa Brazilcima, tokom prve utakmice na SP u Rusiji. Zato nema ni anegdota iz tih duela. Učiniću sve da utakmica u Dohi bude drugačija od one u Rusiji, automatski i da rezultat bude u našu korist - poručio je srpski fudbaler.

Darko Lazović ističe da Brazil nije samo Nejmar i da jedve čeka taj duel.

- Ne zavisi Brazil od Nejmara, jer je favorit za osvajanje trofeja. Spremni smo da napravimo dobar rezultat u duelu sa kvalitetnom ekipom - rekao je na početku fudbaler Verone.

Bek Orlova svestan je da je velika euforija među našim navijačima, napominjući da će sve da urade da obraduju celu naciju.

- Nije potrebno da obećavamo, navijači i javnost veruju reprezentaciji, što nas posebno raduje. Učinićemo sve da obradujemo naše ljude, fudbaleri nisu beležili sjajne rezultate. Uspeh je i dolazak u Katar, što ne znači da se zadovoljavamo trenutnim. Dešavaju se isključivo pozitivne stvari, ne predstavlja mi ni šetnja desno-levo. U reprezentaciji igram na desnoj strani, u klubu na suprotnoj. Najbitnije šta šef kaže i traži - zaključio je Lazović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike