Piksi se oglasio direktno sa terena, njegova izjava će vam ostati urezana! Rekao je samo tri reči, pa otišao na trening (VIDEO)

17.11.2022

08:31

0

Autor: A. S.

Selektor dobro raspoložen kada je fudbal u prvom planu

Piksi se oglasio direktno sa terena, njegova izjava će vam ostati urezana! Rekao je samo tri reči, pa otišao na trening (VIDEO)
Dragan Stojković Piksi - Copyright Printscreen/Twitter/FSSrbije

Fudbaleri Srbije trenutno se nalaze u Manami, gde ih u petak očekuje poslednja provera pred početak Svetskog prvenstva sa ekipom Bahreina. Tokom jučerašnjeg dana, orlovi su odradili i prvi trening, kao bi se što pre adaptirali na nove uslove, a dobro je bio raspoložen i selektor Dragan Stojković Piksi.

Selektor je bio umoran nakon puta i svega onoga što je pratilo reprezentaciju prethodnih dana, ali, kada je zakoračio na teren, sve se promenilo.

- Dosta više aviona, hotela... Ovo je život! Ovo je život - rekao je Dragan Stojković i zatim počeo lagano da se zagreva pred prvi trening reprezentacije Srbije u Bahreinu.

 

 

Oduševljenje nije mogao da sakrije, pa je stigla još jedna potvrda o odličnim odnosima i atmosferi u ekipi.

U petak sledi prijateljski meč, a potom i put u Katar, gde će orlovi čekati na 24. novembar i meč sa Brazilom. Do tada, na ekipi je da se prilagodi novim uslovima, a na medicinskom delu tima da učini sve kako bi napadački tandem, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, oporavljeni dočekali početak Mundijala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike