Andrija Živković ima jasan cilj pred Mundijal: Hajde da napravimo čudo! Kod nas bi bila veća euforija zbog titule, nego u Grčkoj!

16.11.2022

20:47

0

Autor: A. S.

Krilni igrač iskreno otkrio o čemu mašta

Andrija Živković ima jasan cilj pred Mundijal: Hajde da napravimo čudo! Kod nas bi bila veća euforija zbog titule, nego u Grčkoj!
Andrija Živković - Copyright fss.rs

Srpski fudbaleri sinoć su doputovali u Bahrein, a danas već odradili i prvi trening u Manami. U petak ih očekuje prijateljska utakmica sa domaćinom, a potom sledi put u Katar, gde će se igrati Svetsko prvenstvo.

Po dolasku u Manamu, igračima je bio cilj da se adaptiraju na nove uslove, a u međuvremenu, Andrija Živković je govorio za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

- Sećam se kako su Grci doživeli osvajanje Evropskog prvenstva 2004. godine. Ne mogu ni da zamislim šta bi se u sličnoj situaciji dogodilo u Srbiji. To bi bio pakao. Sličnog smo mentaliteta, ali bi kod nas bila još veća euforija. Sjajna smo grupa, igramo odličan fudbal i zaslužujemo da budemo na najvećoj smotri svetskog fudbala. A kad smo već tamo, hajde da napravimo čudo - istakao je Andrija Živković.

Rođeni Nišlija potom je objasnio šta misli kada kaže "čudo".

- Mislim na finale. I da osvojimo – izgovorio je Živković smireno.

Živković je jedan od osmorice igrača koji je 2015. godine postao Svetski šampion sa omladinskom reprezentacijom Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike