Srbija se ne plaši nikoga, mislim da se Brazil ove godine vraća! Legendarni Kafu poštuje orlove i nadu polaže u Nejmara

16.11.2022

21:13

0

Brazilac ima visoka očekivanja i od Francuza

Srbija se ne plaši nikoga, mislim da se Brazil ove godine vraća! Legendarni Kafu poštuje orlove i nadu polaže u Nejmara
Kafu - Copyright Profimedia

Mundijalska groznica trese ljubitelje fudbala širom sveta, a euforija je očekivano i među srpskim navijačima.

Srbija će Svetsko prvenstvo u Kataru otvoriti duelom sa Brazilom, 24. novembra, a legendarni fudbaler, Kafu, pohvalio je srpsku reprezentaciju uoči tog duela.

- Belgija, Danska, Portugal i Srbija, koliko god neverovatno zvučalo. Srbija se plasirala kao prva u svojoj grupi. Igrala je vrlo dobro u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ima snažan tim i ne plaši se da igra protiv bilo kog protivnika - rekao je Kafu u razgovoru za AFP.

Brazilac je otkrio da velikih očekivanja ima i od "trikolora".

- Francuska će takođe biti vrlo jaka, kao što je bila i na prethodnom Svetskom prvenstvu. Dolazi sa krunom aktuelnog šampiona sveta i boriće se da je odbrani. Biće jedan od najvećih izazova za pobediti - kazao je Kafu i istakao da se nada da će njegov Brazil prekinuti "post":

- Ovo je odlična prilika da se prekine evropska dominacija. Savršeno je vreme da Brazil razbije kletvu i osvoji titulu. Argentina i Brazil su dva favorita. S jedne strane, brazilski igrači dolaze posle odličnih igara u sezoni, dok s druge strane i Argentina ima veoma dobar tim. Obe zemlje imaju veliki potencijal da osvoje Mundijal. Činjenica da Brazil nije osvojio titulu 20 godina utiče pomalo na navijače i kredibilitet reprezentacije, ali mislim da se ove godine Brazil vraća.

Očekivano, kao glavnu uzdanicu, vidi Nejmara.

- Sa Nejmarom u formi, imamo veoma dobre šanse da osvojimo Svetsko prvenstvo, jer on je igrač koji zaista pravi razliku na terenu. Polažemo nade u njegov talenat, ali on ne igra sam.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike