Brazilski novinar upozorava: Izgubiti bodove od Srbije je normalna stvar!

16.11.2022

07:01

0

Autor: 24sedam

Poznati novinar Bruno Prado nije ubeđen da će tim selektora Titea pred meč poslednjeg kola u grupi imati osiguran plasman u nokaut fazu takmičenja

Brazilski novinar upozorava: Izgubiti bodove od Srbije je normalna stvar!
profimedia-0376670197 - Copyright Profimedia/FAR EAST PRESS/AFLO

Poznati brazilski novinar Bruno Prado u emisiji "Bate Pronto” analizirao je protivnike ekipe selektora Titea i došao do vrlo pesimističkog zaključka da nacionalni tim Brazila uopšte neće imati lagan posao protiv Srbije i Švajcarske i da bi poslednje kolo u grupi moglo tek da odluči o njihovom prolazu u nokaut fazu.

Nasuprot svim očekivanjima u Srbiji, Prado poziva favorizovane Brazilce na oprez: 

- Naša grupa nije laka. Gubitak bodova od Srbije i Švajcarske je nešto normalno, neće biti kraj sveta ako se dogodi. Izgubili smo već bodove od Švajcarske 2018. godine u debiju na Mundijalu u Rusiji. Teška je grupa za reprezentaciju Brazila, ne znam da li će Brazil u poslednju utakmicu, protiv Kameruna, stići sa obezbeđenim plasmanom - istakao je Bruno.

Prado veruje da današnji tim Titea ima više kvaliteta od onog koji je igrao u Rusiji.

- Ali sastav koji sada ima Tite je mnogo bolji od onog koji je imao u Rusiji, i po kvantitetu i po kvalitetu. Ima pouzdanijih igrača, sposobnih da okrenu tok meča - dodao je on.

Brazilci će se ponovo suočiti sa evropskim timom posle tri godine. Poslednja utakmica bila je prijateljska utakmica protiv Češke 26. marta 2019. godine, a Brazil je tom prilikom pobedio sa 3:1.

Reprezentacija Brazila je počela pripreme za turnir u italijanskom gradu Torinu. Prvi meč im je protiv Srbije 24. novembra (20.00) na stadionu "Lusail", koji se nalazi u Dohi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike