Zvezda se namučila, Milojević prezadovoljan! Na ovakvim utakmicama se osvaja titula!

13.11.2022

14:58

0

Autor: 24sedam

Dvostruki strelac bio je Aleksandar Katai, a za Radnik Miloš Spasić

Zvezda se namučila, Milojević prezadovoljan! Na ovakvim utakmicama se osvaja titula!
Miloš Milojević uoči meča Radnik - Crvena zvezda - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Radnik u utakmici 19. kola Superlige Srbije. Nova tri boda za crveno-bele obezbedio je Aleksandar Katai sa dva gola. Jedan od njih bio je iz slobodnog udarca u sudijskoj nadoknadi.

- Na ovakvim utakmicama se osvajaju titule. To su mečevi gde se desi da u totalnoj kontroli ne iskoristite šanse i mogu da vas kazne. To je moglo da se desi, ali naš odnos je bio dobar od početka. Nismo uspeli da rešimo pitanje pobednika na vreme, napadali smo, želeli, nismo odustajali i verovali smo da možemo do trijumfa.

Čestitam momcima što su se adaptirali na uslove i atmosferu. Nemam razloga da ne budem zadovoljan pobedom i ishodom. Smatram da nije moglo lepršavije od ovog, zbog uslova, ali je moglo efikasnije, pogotovo u prvom poluvremenu. Dobro je da se polusezona završi pobedom na neugodnom gostovanju u Surdulici. Idemo na odmor, a potom ćemo da se pripremamo za sve ono što nas čeka na proleće. Nadam se da ćemo biti bolji, agresivniji, kompaktniji i efikasniji - počeo je Milojević čiji tim u ovom trenutku ima 13 bodova više od Partizana.

Ali ako crno-beli pobede Novi Pazar biće ponovo deset.

- Čestitam igračima na svemu što su uradili. Možda deluje lako, ali nije, i samo oni znaju koliko su morali da žrtvuju neke stvari da nama budu na raspolaganju. Da nam je neko ponudio dvocifrenu bodovnu prednost na polusezoni, prihvatili bismo oberučke, ali mi zvezdaši uvek hoćemo bolje, jače, efikasnije i lepršavije, to je naša obaveza i zbog toga je Zvezda ono što jeste. Ne zadovoljavamo se malim stvarima, nego uvek gledamo napred. Imamo još dve prijateljske utakmice, potom pauzu, pripreme i 4. februara početak prolećnog dela sezone. 

Gol Kataija u finišu meča bio je izuzetno emotivno proslavljen od strane crveno-belih. 

- Osećala se tenzija, jer smo mogli da prospemo ono što smo zaradili. Kada je došlo do gola, nekoliko minuta pred kraj, sve emocije su izašle. Bilo je provokacija i sa tribina, malo smo i mi podlegli tome, možda treba biti mirniji, ali nekad je teško kontrolisati emocije - podvukao je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike