Moćno, baš moćno! Urugvajci se potrudili da promocija spiska za Katar bude mnogo dobra! (VIDEO)

11.11.2022

07:11

0

Autor: 24sedam

Na spisku 26 imena, u grupi sa Južnom Korejom, Portugalom i Ganom

Moćno, baš moćno! Urugvajci se potrudili da promocija spiska za Katar bude mnogo dobra! (VIDEO)
Spot za spisak reprezentacije Urugvaja - Copyright Prinstcreen/Twitter/@Uruguay

Na predstojećem Mundijalu u Kataru igraće i fudbalska reprezentacija Urugvaja, a selektor Dijego Alonso je objavio spisak sa 26 imena. Naravno da se odmah primeti da su na spisku putnika i veterani Luis Suarez i Edinson Kavani, od kojih se očekuju golovi.

Inače, Urugvajci su se baš potrudili da spisak predstave na originalan način. U kraćem video klipu, možete da se upoznate sa gradovima u kojima su rođeni reprezentativci.

 

 

Kompletan spisak izgleda ovako:

Golmani: Serhio Ročet (Nasional), Fernando Muslera (Galatasaraj), Sebastijan Sosa (Independijente),

odbrana: Ronald Arauho (Barselona), Dijego Godin (Velez), Hose Marija Himenez (Atletiko Madrid), Matijas Vinja (Roma), Matijas Olivera (Napoli), Sebastijan Koates (Sporting Lisabon), Hose Luis Rodrigez (Nasional), Martin Kaseres (L.A. Galaksi), Giljermo Varela (Flamengo),

vezni red: Lukas Toreira (Galatasaraj), Đorđian De Arasketa (Flamengo), Rodrigo Bentakur (Totenhem), Federiko Valverde (Real Madrid), Matijas Većino (Lacio), Nikolas de la Kruz (River Plejt), Agustin Kanobio (Atletiko Paranaense), Fakundo Pelistri (Mančester Junajted), Manuel Ugarte (Sporting Lisabon), Fakundo Tores (Orlando)

i napadači: Darvin Nunjez (Liverpul), Luis Suarez (Nasional), Edinson Kavani (Valensija), Maksimilijano Gomez (Trabzon).

Urugvajci će prvu utakmicu u Grupi H odigrati 24. novembra protiv Južne Koreje, zatim se četiri dana kasnije sastaju sa Portugalom, a 2. decembra sa Ganom.

Kada je reč o Mundijalu uopšte, počeće 20. novembra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike