Stanković i Murinjo priredili posebne emocije pre početka utakmice: Poljubac Portugalca obilazi svet! (VIDEO)

17.10.2022

17:23

0

Legende

Stanković i Murinjo priredili posebne emocije pre početka utakmice: Poljubac Portugalca obilazi svet! (VIDEO)
murinjo i stanković - Copyright Printscreen/twitter/Lega Serie A

Dejan Stanković i Žoze Murinjo tokom karijere imali su veoma lepu saradnju, a sada su se prvi put sreli i kao treneri rivalskih ekipa.

U meču 10. kola, večeras igraju Sampdorija i Roma, a uoči početka meča, dve legende su imale priliku za jedan prilično emotivan susret, koji je ubrzo obišao planetu.

Naime, na centru igrališta Luiđiti Feraris, dvojica trenera su se srdačno pozdravila, a Murinjo je i poljubio Stankovića. Jasno je da su ostali u bliskim odnosima u periodu iz Milana.

 

 

Portugalac je Stankoviću bio trener u Interu i sigurno da nikada neće zaboraviti kako su osvojili "tripletu", a od momenta kako se Srbin odlučio za trenerski poziv, služio mu je kao uzor i motivacija.

Ubrzo je Stanković citirao Murinja kada je predvodio crveno-bele, a tako je stigao i do velikog uspeha sa ekipom sa Marakane, pa ga mnogi vide kao jednog od najuspešnijih trenera crveno-belih u novijoj istoriji.

 

 

Sada sa Sampdorijom ima cilj ima da opstane u Seriji A. U prvom meču na klupi, debitovao je sa Bolonjom, 1:1, a sada sledi veći izazov sa Žozeom Murinjom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike