Lalatović najavio čistku u Radničkom! Jedva čekam da se zahvalim četvorici, petorici igrača, samo da dođe Mundijal!

05.11.2022

20:50

0

Remi izazvao buru na Čairu

Lalatović najavio čistku u Radničkom! Jedva čekam da se zahvalim četvorici, petorici igrača, samo da dođe Mundijal!
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Niški Radnički u 18. kolu Superlige remizirao je sa ekipom Kolubare, meč na Čairu okončan je rezultatom 1:1, a nakon utakmice, usledila je nešto burnija izjava Nenada Lalatovića.

Naime, trener niškog tima je najavio velike promene u Radničkom tokom pauze i vidno je nezadovoljan igračkim kadrom ekipe koju je nedavno preuzeo.

Lalatović je po treći put seo na klupu Nišlija početkom septembra, a cilj uprave bio je da razmrda ekipu i povede je u gornji deo tabele, međutim, Radnički i dalje nije u željenom ritmu.

- Kako mogu da vidim utakmicu? Dominacija mog tima svih 90 minuta, sami sebi damo gol, oni bukvalno iz jednog šuta daju gol. Trebalo je da vodimo sa 3-4 golova razlike u prvom poluvremenu. Opet nam je ta realizacija slabiji deo tima. Zameram svojim igračima i na toj defanzivnoj igri, zbog te greške koju smo napravili. Oni su se u poslednjih deset minuta više valjali, nego što su igrali i mislim da smo zaslužili pobedu - rekao je Nenad Lalatović za TV Arena sport i potom dodao:

- Jedva čekam Svetsko prvenstvo da se zahvalim četvorici-petorici igrača, da dovedem nove, da prođu sa mnom pripreme. Na proleće ćemo imati lakši raspored i sigurno ćemo biti bolji - zaključio je Lalatović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike