Zvezdu pokolebao loš početak, Milojević ne beži od odgovornosti: Lako je sad pričati o tome...

03.11.2022

19:58

0

Trener šampiona Srbije secirao ubedljiv poraz u Monte Karlu

Zvezdu pokolebao loš početak, Milojević ne beži od odgovornosti: Lako je sad pričati o tome...
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Miloš Milojević je rekao da ne beži od odgovornosti za debakl u Monaku, ali je istakao da je tim uz malo bolju energiju mogao da izbori proleće u  Evropi.

Petostruki uzastopni šampion Srbije završio je večeras svoj ovosezonski nastup u Evropi sa skorom od dve pobede i četiri poraza. Večeras je tri od četiri gola primila posle greške odbrane.

- Mnogo je nekih detalja koji nisu bili dobri. Nismo otvorili dobro meč, a prvi gol Monaka nas je pokolebao i tu su se otvorile neke stvari koje nisu smele da se otvaraju. Jako naivno primljeni drugi i treći gol iz situacija koje obično rešavamo, a kad se igra na ovom nivou, teško je da nas to ne košta. Ona situacija da imamo marginalni ofsajd. Da je bilo 3:2, da dobijemo egal utakmicu, a ovako smo bili podređeni i i jedna kontra 4:1. Sa ovako kvalitetnom ekipom i našom igrom na ovakvom nivou – teško je dobiti dobar rezultat – rekao je Milojević za Arenu sport.

Upitan za taktičke kombinacije na sredini terena, Milojević je preuzeo odgovornost, ali je naglasio da golovi nisu posledica grešaka sredine terena.

- Sad je lako pričati o tome, ja ne bežim od svoje odgovornosti, uvek gledam da sastavim dobru ekipu. Imali smo napadački sastav, znali smo šta to znači. A primljeni golovi nisu iz situacija da je problem u veznom redu, nego drugim situacijama.

Trener Zvezde je dodao:

- Ostaje žal, žao mi je zbog navijača koji su došli da nas podrže, a i onih koji su nas gledali na televiziji. Nismo dobro igrali ovde i u Trabzonu, ali smo pokazali da smo imali kvaliteta, uz malo sreće i bolju energiju, trebalo je da dočekamo proleće u Evropi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike