Da zvezdaše učinimo ponosnim! Crveno-beli igraju meč sezone, Bukari optimista

01.11.2022

10:45

0

Duel je na programu u četvrtak

Da zvezdaše učinimo ponosnim! Crveno-beli igraju meč sezone, Bukari optimista
Osman Bukari - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 gostuju ekipi Monaka u šestom kolu Lige Evrope i jurišaju na pobedu kako bi obezbedili plasman u narednu rundu ovog takmičenja. Takođe, u igri je i pozicija u Ligi konferencije, ali aktuelni srpski šampion put Kneževine ide bez bele zastave.

To je potvrdio i vezni fudbaler crveno-belih Osman Bukari.

- Veliki meč je pred nama, znamo koji je ulog i šta može da nam donese utakmica u Monaku. Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu, svestan sam da nas očekuje težak zadatak, ali i pored toga smo sigurni da možemo da stignemo do željenog rezultata. Ekipa je motivisana, vredno smo se pripremali i znamo da ćemo imati naše šanse. Meč protiv Monaka koji smo igrali u Beogradu je pokazao koliko možemo, ne samo da smo parirali trkački sjajnoj ekipi već smo uspeli da budemo bolji tokom većeg dela utakmice. Ostaje žal za neiskorišćenim šansama u prvom meču, ali vredno smo radili od tada i sigurni smo da će se naš trud isplatiti - istakao je Osman Bukari

Očekuje se da će crveno-beli imati veliku podršku na stadionu "Luj II". 

 
- Odlično se osećamo i trenutno smo u rezultatskom naletu. Želimo da donesemo radost našim navijačima, znamo da će ih biti mnogo na tribinama u Monte Karlu. Siguran sam da će atmosfera biti neverovatna, svi živimo za ovakve utakmice, kako igrači, tako i navijači. Prethodnih godina je Zvezda beležila istorijske rezultate, navijači isto očekuju i u četvrtak. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim - zaključio je Bukari.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike