Monako čeka Zvezdu, a štoper posebno pamti jedan detalj sa Marakane!

31.10.2022

13:43

0

Autor: 24sedam

Tim iz Kneževine ima bod više od prvaka Srbije

Monako čeka Zvezdu, a štoper posebno pamti jedan detalj sa Marakane!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Fudbaleri Monaka su pobedili u Ligi 1, ekipu Anžea i sada čekaju utakmicu Lige Evrope sa Crvenom zvezdom. U meč poslednjeg kola, tim iz Kneževine ulazi kao drugoplasirani sa sedam bodova, dok je prvak Srbije na poslednjem mestu sa šest.

Duel sa ekipom Miloša Milojevića je između ostalog najavio i Aksel Disasi, kome je utakmica sa Anžeom bila stota u dresu Monaka.

- Bilo je mnogo toga pozitivnog. Važno je da smo osvojili tri boda, i to je podstrek za četvrtak - kazao je štoper Monaka i dodao da pritisak uoči evropskog meča ne treba da postoji.

- Ne treba stvarati nepotreban pritisak. Postoji uzbuđenje, ali moramo da budemo svoji. Znamo da nas čeka važan meč koji će nas odvesti u drugi deo sezone u Evropi. Imamo sudbinu u našim rukama i igraćemo svoju igru. Na nama je da pokažemo da smo najbolji tim u grupi.

Ako ne prođemo dalje, bio bi to mali kiks, jer direktor, trener, kao i mi imamo ambiciju da prođemo grupnu fazu. Pripremaćemo se bez pritiska, i ako budemo koncentrisani, možemo da uspemo - rekao je Dasisi uz prisećanje na meč iz Beograda kada je njegov tim slavio sa 1:0.

- Sećam se dugačkog tunela - bilo je prvo što je rekao uz osmeh.

- Sa takvom atmosferom i dobrim krilnim igračima bilo je teško, ali smo uspeli da pobedimo. Potrudićemo se da ponovimo partiju.

Utakmica je na programu u četvrtak, od 18.45.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike