Srbijo, čuvaj se najbolje devetke na svetu! Gabigol je opet strelac, Flamengo je opet prvak Južne Amerike! (FOTO, VIDEO)

30.10.2022

08:16

0

Autor: 24sedam

Barbosa postigao četiri gola u tri finala Kopa Libertadores

Srbijo, čuvaj se najbolje devetke na svetu! Gabigol je opet strelac, Flamengo je opet prvak Južne Amerike! (FOTO, VIDEO)
Flamengo je prvak Južne Amerike - Copyright tanjug/AP Photo/Fernando Vergara

Ovaj čovek je rođen za velike utakmice. Baš zbog toga će i fudbaleri Srbije, naravno ako se nađe među putnicima za Katar, morati posebnu pažnju da obrate na "najbolju devetku na svetu".

Gabrijel Barbosa, ili jednostavno Gabigol ponovo je briljirao u finalu Kopa Libertadores! Postigao je ovaj napadač četiri pogotka u tri meča za titulu prvaka Južne Amerike!

 

 

Novu titulu doneo je ekipe Flamenga koja se na tron vratila posle 2019. godine. U velikom finalu slavili su zasluženu pobedu nad Atletiko Paranenseom.

Gol vredan titule postigao je naravno Barbosa u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena. Prethodno je novim šampionima posao značajno olakšao fudbaler Atletika Pedro Enrike, koji je u 43. minutu dobio drugi žuti karton.

 

 

U nastavku susreta Flamengo je samo kontrolisao dešavanja na terenu i sasvim zasluženo stigao do titule prvaka Južne Amerike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike