Piksijeva magija iz ugla fudbalera! Dođe i kaže "pobedićemo Portugal u Lisabonu" i svi mu verujemo!

24.10.2022

17:22

0

Autor: 24sedam

Štoper Srbije Nikola Milenković objasnio efekat selektora u igri "orlova"

Piksijeva magija iz ugla fudbalera! Dođe i kaže "pobedićemo Portugal u Lisabonu" i svi mu verujemo!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Način na koji se fudbalska reprezentacija Srbije plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru zauvek će ostati u srcima navijača "orlova".

Mundijal je sve bliže, a tim povodom je štoper Fiorentine i Srbije Nikola Milenković je za banjalučki ATV pričao o saradnji sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Bliži se Svetsko prvenstvo i ta mala doza adrenalina i euforije polako raste. Mi smo sada fokusirani na svoje klupske sezone, ali uvek u "malom mozgu" stoje misli o Svetskom prvenstvu. Odigrali smo sjajne kvalifikacije. Biti prvi u grupi sa Portugalom je velika stvar. Pogotovo, pobediti Portugal u Lisabonu je velika stvar. Ponosni smo na to kako smo odigrali kvalifikacije, ne samo zbog prvog mesta u grupi, nego i zbog načina na koji smo stizali do pobeda. Nadam se da ćemo tako nastaviti i na Svetskom prvenstvu - rekao je Milenković i dodao:

MN Press
 

- Dragan Stojković nam je doneo veru, pobednički mentalitet i taj sportski bezobrazluk koji je i on sam imao kada je bio igrač. Doneo nam je toliku veru, da smo svi redom verovali u plasman na Svetsko prvenstvo. Na poluvremenu utakmice sa Portugalom kako je ko ulazio u svlačionicu tako je govorio: "Mi pobeđujemo danas!" To nam je svima bilo u glavama i na kraju smo to ostvarili. Doneo nam je i lepršavu pas igru u kojoj igrači mnogo više mogu da iskažu svoj potencijal i kvalitet.

Zanimljiv je i događaj po završetku utakmice Srbija-Portugal u Beogradu koja je završena bez pobednika.

- Nakon remija sa Portugalom u Beogradu, mister Stojković je rekao: "Pobedićemo ih u Lisabonu. Tamo gde ih najviše boli." Do Lisabona smo imali još dosta utakmica, ali selektor je već tada imao viziju i video je unapred neke stvari!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike