Partizan zove najmlađe za presudnu borbu u Evropi: Iskrena dečija srca, uz gromoglasno navijanje i ljubav prema klubu!

28.10.2022

18:27

0

Crno-beli zbog suspenzije bez najvatrenijih, ali stižu deca da pomognu

Partizan zove najmlađe za presudnu borbu u Evropi: Iskrena dečija srca, uz gromoglasno navijanje i ljubav prema klubu!
Stadion Partizana - Copyright 24sedam/D. P.

Partizan je zbog nereda na meču sa Kelnom, kada je kasnio početak susreta u Humskoj zbog bakljade, kažnjen jednom utakmicom pred praznim tribinama. Ali, je crno-belima dozvoljeno prisustvo najmlađih navijača.

Kao i 2019. godine, Partizan će moći da ima podršku najmlađih navijača u poslednjem meču grupne faze, koji se sa Česima igra u četvrtak, 3. novembra.

To je crno-belima odlučujuća utakmica, pa nema sumnje da je podrška preko potrebna, a iz kluba se uzdaju u pomoć dece i rado se sećaju 2019. godine, kada su imali podršku oko 20.000 najmlađih navijača.

- Pozivamo sve osnovne i škole fudbala širom Srbije da se prijave na broj telefona 0113693815 i organizovano, u pratnji svojih nastavnika ili trenera, ispune stadion Partizan do poslednjeg mesta i budu naš 12. igrač!

 

 

Iskrena dečija srca, uz gromoglasno navijanje i ljubav prema klubu, pomoći će izabranicima Gordana Petrića da daju i više od maksimuma na terenu i izbore plasman u prolećni deo Lige konferencije!

Pošaljimo ponovo svetu najlepšu sliku iz Humske i slavimo zajedno, uz vašu podršku! - piše u saopštenju tima iz Humske - navodi se u pozivu crno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike