Legendarni Antić sa mladim igračima Real Madrida, nije znao da se slika sa čuvenim golmanom Španije

28.10.2022

12:42

0

Autor: 24sedam

Pokojni selektor Srbije ostao u lepoj uspomeni navijačima "kraljevskog klub".

Legendarni Antić sa mladim igračima Real Madrida, nije znao da se slika sa čuvenim golmanom Španije
kasiljas - Copyright Instagram printscreen

Legendarni selektor Srbije i prvi trener koji je vodio tri najveća španska kluba Radomir Antić, pre 31 godinu stao je da se fotografiše sa grupom dečaka na Sanjtago Bernabeu ne sluteći da će se među njima naći i momak koji će ostaviti veliki trag u Real Madridu i reprezentaciji Španije.

Danas se taj momak, sredovečni čovek od 41 godine, pohvalio se fotografijom sa sjajnim Srbinom.

- Onaj sa otvorenim ustima sa tako velikim "paletama" (zubi), to sam ja. Imao sam 10 godina i mogao sam da se fotografišem sa Radomirom Antićem na Santjago Bernabeu. To je bilo pre 31 godinu - napisao je Kasiljas. 

 

 

 

 

Ispod Kasiljasove objave reagovala je Ana Antić, Radomirova ćerka.

- Kakvo je zadovoljstvo ova fotografija za celu njegovu porodicu. Dan pre derbija ispred Bernabeua nakon što je dobio otkaz od Real Saragose rekao mi je da će jednog dana trenirati Real Madrid, mislila sam da maštarenje ništa ne košta. Zapravo je to vizuelizovao! HVALA, Ikere - napisala je Ana.

Antić je u martu 1991. preuzeo mesto prvog trenera Real Madrid od Alfreda Di Stefana. Real je vodio na poslednjih 12 utakmica u prvenstvu, u kojima je uspeo da dođe do trećeg mesta na kraju sezone, čime je izborio plasman u UEFA Kup.

Vodio je ekipu i u prvom delu naredne sezone, na ukupno 19 utakmica, da bi posle dobio otkaz od tadašnjeg predsednika Ramona Mendoze.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike