Zvezda pobedila u trileru! Izgarali i verovali, na kraju nam se vratilo!

23.10.2022

17:39

0

Autor: 24sedam

U četvrtak, na "Rajku Mitiću" protiv Trabzona

Zvezda pobedila u trileru! Izgarali i verovali, na kraju nam se vratilo!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Pobedu zlata vrednu Crvenoj zvezdi je doneo (dvostruki strelac) Aleksandar Pešić u sudijskoj nadoknadi u Nišu. Delovalo je da će duel sa Radničkim biti završen sa 1:1, ali je onda iskusni napadač pogodio za 2:1. Sve se to svidelo šefu stručnog štaba prvaka Srbije, Milošu Milojeviću. 

- Utakmica koja može da ponese epitet derbija. Ekipa Radničkog ima kvalitet i situacija na tabeli nije u skladu s tim. Pružili su dobar otpor, ali smo mogli da rešimo pitanje pobednika i ranije, ipak, momci su verovali do poslednjeg trenutka i izgarali na terenu, a to se vratilo. To je jedini put za nas. Svidela mi se energija, način na koji su igrači s klupe ušli... Pobeda u poslednjem minutu svakako daje draž fudbalu - počeo je Milojević.

Naredni izazov i to veliki očekuje crveno-bele već u četvrtak od 21 čas kada će ugostiti Trabzon.

- Bitna pobeda pred meč Lige Evrope, ali o tome ćemo da razmišljamo sutra. Neka večeras momci budu ponosni, jer nije lako pobediti u Nišu. Radnički ako ovako nastavi da igra, svima će biti težak rival, pogotovo na domaćem terenu.

I za kraj je komentarisao navijače koji su ispunili severnu tribinu na "Čairu".

- Mi smo bez njih kao čovek bez duše i srca, i mnogo nam znače. Možda sam preterao što sam otrčao ka njima posle gola, ali hteo sam da smirim Borjana jer je imao žuti. Bez mene mogu ako dobijem crveni, al bez igrača teško - podvukao je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike