Lalatović zabrinut i ljut! Protiv Partizana bićemo osakaćeni, idemo na streljanje!

23.10.2022

18:27

0

Autor: 24sedam

Nišlije meč završile sa desetoricom

Lalatović zabrinut i ljut! Protiv Partizana bićemo osakaćeni, idemo na streljanje!
Nenad Lalatović - Copyright FK Crvena zvezda

Bili su fudbaleri Radničkog blizu remija sa Crvenom zvezdom, ali je na kraju meč ipak odlučio Aleksandar Pešić. Konačan rezultat je bio 2:1, ali treba napomenuti da su Nišlije meč završile sa devetoricom.

Isključeni su Jamkam i Etongu, pa će Nenad Lalatović tim morati da sastavlja bez njih. A u narednom kolu ih očekuje gostovanje Partizanu u Humskoj.

- Odigrali smo odličnu utakmicu protiv tima koji ima izvanredan kvalitet da svaki igrač može da reši utakmicu. Krivo mi je što su moji momci dali  200 odsto svojih mogućnosti, a nisu uzeli bod. Olako smo dobijali žute kartone. Ovi crveni su možda i bili... Svaki start...

Naravno, teško je igrati protiv Zvezde, naš golman (Rosić) je branio fenomenalno, ali sa dva igrača manje, protiv Crvene zvezde ne može tako - kazao je Lalatović, a zatim pričao o problemima u najavi.

- Krivo mi je što ću sad protiv Partizana biti osakaćen. Ja sad idem na streljanje kod njih. Ja kad god tamo odem, idem bez četiri ili pet standardnih igrača. Ne znam ni što idemo tamo.

Suđenje? Neću da komentarišem, biram reči, poštujem svoje momke i protivnika - zaključio je strateg Nišlija.

Podsetimo, glavni sudija je bio Marko Ivković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike