Virus korona nije jedini problem za Ronalda, u strahu i evropski velikani

13.10.2020

18:10 >> 18:43

0

Autor: Adam Štulić

Portugalski napadač mogao bi da napravi velike nevolje najjačim evropskim ligama

Virus korona nije jedini problem za Ronalda, u strahu i evropski velikani
Copyright Profimedia

Vest pozitivnom testu Kristijana Ronalda na virus korona još se nije slegla, a nove nepovoljne informacije već pristižu. Kako za samog portugalskog asa, tako i za najveće klubove i najjače fudbalske lige širom Evrope.

Italijanski mediji već se bave time što je Kristijano, zajedno sa šestoricom saigrača (Bufon, Demirel, Dibala, Bentakur, Danilo i Kvardado) napustio “mehur” posle otkazane utakmice s Napolijem kako bi se pridružio nacionalnoj selekciji koju su očekivali dueli u Ligi nacija.

Mediji na Apeninima pišu da je torinski javni tužilac zbog ovog čina otvorio postupak protiv fudbalera “stare dame”, ali osim, za njih, simbolične novčane kazne (od 400 do 1000 evra) ne bi trebalo da imaju drugih posledica.

Kristijano Ronaldo ima koronu!

Ono što bi mogao da bude mnogo veći problem Ronaldove zaraze virusom Kovid 19 jeste to što je portugalski as u nedelju igrao za nacionalnu selekciju protiv Francuske u Ligi nacija (0:0), zbog čega su se upalili alarmi u najboljim klubovima i najjačim ligama na Starom kontinentu.

U derbiju odigranom na stadionu “Francuska” u Parizu igrali su fudbaleri iz 25 klubova i sedam nacionalnih prvenstava, od kojih naviše razloga za strah imaju Englezi, s obzirom da su prvotimci Arsenala, Mančester sitija, Mančester junajteda, Liverpula, Čelsija, Totenhema, Evertona, Vulverhemptona i Lestera bili u kontaktu s Ronaldom.

U velike probleme mogla bi da upadne i Barselone, koja je dala najviše fudbalera na ovoj utakmici, a u narednih nekoliko dana i nedelja mirni neće biti ni u madridskom Realu i Atletiku, Sevilji i Granadi.

Ronaldova korona “ubila” Juventusovu vrednost na berzi

Četiri kluba iz vrha Bundeslige (Bajern, Borusija Dortmund, Lajpcig i Ajntraht iz Frankfurta) takođe su imali svoje predstavnike na ovom duelu, dok je kod Francuza, pred igrača iz PSŽ, Olimpika iz Marselja i Lila, najveća pažnja usmerena na mladog fudbalera Rena Eudarda Kamavinga, koji se posle meča pohvalio Kristijanovim dresom uz poruku da ga nikada neće oprati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike