Kristijano Ronaldo ima koronu!

13.10.2020

14:23 >> 17:38

0

Najveća zvezda reprezentacije Portugalije i fudbaler Juventusa nalazi se u izlolaciji

Kristijano Ronaldo ima koronu!
Copyright Profimedia

Kristijano Ronaldo ima koronavirus!

Napadač je tokom protekle nedelje igrao u prijateljskom meču protiv Španije i meču Lige nacija protiv Francuske (oba meča završena su nerešeno 0:0) na kojima odigrao je više od sto minuta. Pre i posle tih mečeva Ronaldo je bio prilično neoprezan. Često se grlio sa rivalima (recimo dugo je bio zagrljen pričao sa zvezdom Francsuske Kilijanom Mbapeom), tokom priprema nije mnogo mario za mere prevencije. Zbog svega toga nije do kraja jasno ni gde je ili od koga Kristijano mogao da zakači virus.

Vest da je Rolando pozitivan potvrdila i fudbalska federacija Portugalije uz dodatna objašnjenje.

– Kristijano Rolando nije više sa nacionalnim timom zbog toga što je bio pozitivan na testu na kovid 19. Zbog toga on neće igrati protiv Švedske. Naš igrač je dobro, nema simptime i nalazi se u izolaciji. Posle njegovog pozitivnog testa ostali igrači su obavili testove i dobili su negativne testove. To znači da ćemo održati danas poslepodne trening – navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Portugalije.

Po svemu sudeći puka je sreća što ostali igrači nisu bili pozitivni na testovima pošto je samo nekoliko sati pre uklanjanja iz tima petostruki osvajač Zlatne lopte objavio fotografiju sa timske večere na kojoj se vidi da ne postoji bilo kakva socijala distanca.

Sada se u velikom problemu nalazi i njegov Juventus. Ukoliko drugi test ne pokaže da je negativan, Kristijano će morati da bude u izolaciji do 23. oktobara, dok pet dana kasnije tim iz Torina igra meč u Ligi šampiona protiv Barselone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike